راهنمای خرید کنسول بازی

دستگاه های بازی و سرگرمی از گذشته تا به حال وجود داشته اند. اما امروزه با پیشرفت چشمگیر در عصر فناوری، فرصتی برای ما به وجود آمده تا نسبت به نسل های قبلی، به گونهای متفاوت و با کیفیت تر زندگی کنیم. حدوداً نیم قرن از حضور دستگاه های سرگرمی در کنار ما میگذرد و اکنون با پدید آمدن کنسول های بازی، شاهد توسعه این دستگاه ها هستیم. از طرفی کنسول های بازی دیگر فقط تامینکننده سرگرمی در اوقات فراغت شما محسوب نمی شوند. هم اکنون به لطف توسعه تکنولوژی، کنسول های بازی موجب فراهم شدن محیطی میشوند که کاربران در کنار بازی های هیجان انگیز، زندگی مجازی را نیز تجربه کنند. اینگونه کاربر فقط ناظر نیست و خود جزئی از اتفاقات درون بازی می باشد. مطمئنا در انتخاب و خرید کنسول بازی، مهمترین محرک برای تصمیم گیری علاقه شماست. در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به بیان نقاط قوت و ضعف هر کنسول بپردازیم. اگر فردی علاقمند به کنسول های بازی هستید که اطلاعات زیادی مرتبط با ویژگی ها، مشخصات و تفاوت های موجود از کنسول ها ندارید، بهتر است برای گرفتن تصمیمی آگاهانه با کالاجور همراه باشید.پمپیران

کنسول های بازی نسل هشتم

نسل هشتم شامل انواع کنسول‌ بازی با دستگاه‌هایی مثل PS4، ایکس باکس وان و نینتندو سوئیچ می شوند. مشخصات فنی قوی‌، امکانات بیشتر و گرافیک بهتر از ویژگی های کنسول های بازی نسل هشتم به شمار می روند. عموما رفتن از نسلی به نسل دیگر همواره با تغییرات چشمگیر در گرافیک و کیفیت بازی ها همراه است. با نگاهی به نسل قبلی کنسول‌های بازی (PS3 و XBOX 360) می توان به طور واضح، پیشرفت و تفاوت های گرافیکی بازی ها را متوجه شد. اگر اکنون تصمیم به خرید کنسول های PS3 یا ایکس باکس 360 دارید، بدون تردید باید با بازی های جدید نسل امروزی خداحافظی کنید.
کنسول های بازی نسل هشتم، فعالیت خود را از سال ۲۰۱۳ میلادی آغاز کرده و اکنون گیمرها برای دست یابی به جدید ترین بازی های موجود باید با نسل نهم کنسول های بازی همراه شوند.

 

کنسول های بازی نسل نهم

همانطور که گفته شد کنسول های بازی همواره در حال تغییر هستند، بهتر و پیشرفته تر شدن گرافیک ها، پردازنده های قوی تر و همه جانبه تر شدن بازی ها، از جمله خصوصیات کنسول های بازی نسل نهم می باشد. کنسول های بازی نسل نهم شامل PS5 ، نینتندو سوییچ و ایکس باکس سری S و سری X است. در نهایت باید بدانید که در کنسول‌های نسل نهم از قطعات سخت‌افزاری جدیدتر و قدرتمندتری استفاده شده و به همین خاطر می‌توانند بازی‌ها را با گرافیک، فریم‌ریت و رزولوشن بالاتری اجرا کنند. همچنین این کنسول‌ها قابلیت‌های جدیدی دارند که در کنسول‌های نسل قبلی وجود نداشتند.
اینگونه که مشاهده می شود، تنوع کنسول های بازی زیادتر شده اند و بسیاری از افراد با سوالاتی مانند (کدام کنسول بازی را بخرم؟) یا (کدام کنسول برای من بهتر است؟) مواجه می شوند. در ادامه به معرفی مشخصات و راهنمای جامع خرید کنسول های بازی خواهیم پرداخت.

آنچه که باید پیش از خرید کنسول های بازی بدانید

در ابتدا باید بدانیم که، کنسول بازی برای کاربران این امکان را فراهم می اورد تا بازی های ویدئویی محبوب خود را بر روی تلویزیون و یا مانیتور اجرا کنند و به صورت تکی و یا گروهی مشغول بازی شوند. تحول در این دستگاه های سرگرمی موجب افزوده شدن قابلیت های دیگری به جز گیم نیز شده است. به عنوان مثال این کنسول های بازی به شما امکان دسترسی به پخش موسیقی، دیدن فیلم، اینترنت و امکان ذخیره سازی را می دهد. مدل های جدید کنسول های بازی، دارای امکانات پیشرفته ای هستند که سرگرمی را به سبک نوین برای کاربران فراهم خواهند کرد.

کنسول های موجود در بازار کدام اند؟

درست است که شما از روی علاقه به انتخاب کنسول بازی مورد نظر خود می پردازید، اما موجود بودن کنسول ها در بازار نیز از نکات مهمی است که قبل از انتخاب باید به آن توجه نمود. در حال حاضر کنسول های بازی نسل نهم یعنی Xbox Series S ، Xbox Series X ، پلی استیشن 5 و نینتندو سوییچ که از نسل پیشین برجای مانده است، از جدید ترین کنسول های موجود در بازار هستند. اگر چه کنسول های نسل هشتم مانند ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 نیز هنوز محبوبیت خود را حفظ کرده و به فروش می رسند.

قیمت فاکتوری مهم در انتخاب انواع کنسول بازی

از مهمترین فاکتورهایی که در راهنمای خرید و انتخاب کنسول های بازی باید به آن پرداخته شود، قیمت است. کنسول های نسل پیشین قیمت کمتری نسبت به کنسول های جدید یعنی نسل نهم دارند. قیمت کنسول ها حداقل ۷ و حداکثر ۱۱ میلیون تومان است. ولی متاسفانه تا چند سال آینده پشتیبانی از آنها به پایان خواهد رسید. کنسول های نسل نهم که در آبان ماه ۱۳۹۹ وارد بازار شدند می توانند حداقل تا ۷ سال آینده برای شما تجربه بازی های روز دنیا را به ارمغان بیاورند.کنسول های بازی نسل نهم نیز از ۱۰ تا حدود ۳۰ میلیون تومان قیمت دارند. در حال حاضر که حدود دو سال از معرفی و عرضه این کنسول ها گذشته ثبات حدودی قیمت پیدا کردهاند، بهترین زمان برای خرید این کنسول ها می باشد.
از دیگر مواردی که باید در این راهنمای انتخاب و خرید کنسول های بازی به آن پرداخته شود، قیمت بازی ها می باشد. کنسول ها به تنهایی عملکرد خاصی نخواهند داشت؛ به همین دلیل برای استفاده از آنها باید بازی های مورد نظر را نیز خریداری کنید. قیمت بازی های کنسول های نسل هشتم، حداکثر 60 دلار بوده و قیمت بازی های نسل نهم به 90 دلار هم می رسند.

کدام یک از کنسول های بازی گرافیک بهتری دارند؟

به طور کلی گرافیک بهتر، یکی از مشخصه های کنسول جدیدتر می باشد. همچنین استفاده از قطعات سخت‌افزاری مثل پردازنده گرافیکی، عامل اصلی تفاوت بین کنسول‌های یک نسل با نسل بعد است. کنسول های هم نسل مانند ایکس باکس وان و PS4 از لحاظ گرافیکی تقریبا برابر هستند. در اواسط نسل هشتم که سونی و مایکروسافت، نسخه 4K کنسول‌های خود مثل PS4 Pro و Xbox One X را رونمایی کردند و ما شاهد قدرت آنها نسبت به کنسول های نسل اول بودیم. کنسول های نسل نهم نیز مثل پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری اس یا ایکس، چه از نظر گرافیکی و چه از لحاظ قدرت پردازشی، به اندازه قابل توجهی از کنسول‌های نسل پیشین مثل PS4 و ایکس باکس وان بهتر می باشند.
در این میان نینتندو سوییچ، از نظر قدرت پردازشی از رقبای خود عقب‌ مانده است. این مورد نیز از دیگر نکات مهمی می باشد که باید برای خرید یک کنسول مناسب، به خصوص نینتندو در نظرگرفته شود. در یک کنسول دستی مانند نینتندو، شاهد گرافیک و فریم ریت ضعیف‌تری هستیم و لازم به ذکر است که بازی‌های نینتندو سوییچ با وجود سادگی گرافیکی که دارند، کیفیت بسیار بالایی را شامل می شوند.

راهنمای انتخاب کنسول های بازی

در این بخش از راهنمای انتخاب و خرید کنسول های بازی، به معرفی 3 کنسول که بازار را تصاحب کرده اند می پردازیم. به طور کلی پلی استیشن، ایکس باکس و نینتندو، بازار کنسول های بازی را منحصرا در اختیار گرفته¬اند و هر کدام نیز سری کنسول های مخصوص به خود را دارند. در نهایت پیش از انتخاب هر کنسول بازی باید نکات مهمی در نظرگرفته شوند؛ که در ادامه بیان می کنیم.
کنسول هایی مانند پلی استیشن 5، پلی استیشن 4 و پلی استیشن 4 پرو توسط پلی استیشن به فروش می رسند. ایکس باکس هم کنسول‌های ایکس باکس وان اس، ایکس باکس سری ایکس و سری اس را ارائه می کند و همینطور نینتندو نیز با کنسول‌های دستی نینتندو سوییچ، نینتندو سوییچ اولد و نینتندو سوییچ لایت در بازار با دیگر کنسول ها به رقابت می پردازد. برای بیان تفاوت و آگاهی بیشتر از تنوع کنسول ها، نگاهی خواهیم داشت به پلی استیشن، ایکس باکس، نینتندو و سری کنسول‌هایی که هرکدام در بازار عرضه می‌کنند.

پلی استین سونی

پلی استیشن

قسمت قابل توجهی از بازار کنسول های بازی را کمپانی سونی با در دست داشتن پلی استیشن در اختیار گرفته است. سونی در سال 2013، PS4 را معرفی و تا مدتی قبل در رقابت تنگاتنگی با با مایکروسافت و ایکس باکس وان بودند. این کمپانی در سال 2016 پلی استیشن 4 پرو را با ویژگی هایی مثل HDR و 4K ، که بسیار قدرتمند تر از پلی استیشن 4 بود به بازار عرضه کرد.
کمپانی سونی در نوامبر 2020 نسل جدید کنسول هایش را پس از گذشت 7 سال، با نام پلی استیشن 5 معرفی کرد.PS5 قدرتمندترین کنسول از نظر قدرت پردازشی می باشد که سونی تا به حال وارد بازار کرده، که می‌تواند بازی‌ها را با رزولوشن 4K و فریم ریت 60 تا 120 اجرا کند. همچنین پشتیبانی از رزولوشن 8K را نیز این کنسول انجام می دهد.
2 مدل از پلی استیشن 5 در بازار عرضه می شوند. مدل اول دیجیتال است که درایو دیسک نداشته و شما باید بازی ها را به صورت دیجیتالی از پلی استیشن استور بخرید و دانلود کنید. مدل دیگر دیسک خور بوده و با آن می توانید بازی ها را به صورت نسخه فیزیکی خریداری کرده و در دستگاه بگذارید و اجرا کنید.
از دیگر ویژگی های مطلوب و برتر پلی استیشن 5 می توان کنترلر جدید یعنی DualShock را نام برد. این کنترلر، حس لامسه دقیق را در تجربه بازی قرار داده و بازخورد لمسی را اصلاح کرده است. به عنوان مثال، اگر بخواهید در بازی دری که قفل است را بشکنید، محرک‌های درون کنترلر می‌توانند این تنش را به انگشتان شما منتقل کنند. بقیه ی موارد مانند سخت افزار و عناوین در دسترس هنگام عرضه کنسول، برای هردو مدل مشترک می باشد.

انواع بازی های مرتبط با کنسول پلی استیشن

بازی های پی اس فایو ps5

در حال حاضر 14 استودیو مانند سانتا مانیکا، ناتی داگ، بند استودیوز و غیره در مالکیت شرکت سونی هستند. که هر کدام از آنها مشغول ساخت و تولید نوع خاصی از بازی ها برای علاقمندان می باشند. PS5 دارای بازی های مختلفی مانند اسپایدرمن مارول: مایلز مورالس، Demon’s Souls، سک بوی: یک ماجراجویی بزرگ (Sackboy: A Big Adventure)، Godfall، The Last of Us Part II و غیره را دارد. بازی‌های دیگری که کاربران این کنسول می‌توانند داشته باشند شامل Far Cry 6، Deathloop، Dying Light 2، Horizon Forbidden West، Ghostwire: Tokyo هستند. در آینده نیز بازی های انحصاری بیشتری مانند گاد آف وار رگناراک و هورایزن غرب ممنوعه برای آن منتشر خواهند شد.

سازگاری پلی استیشن ۴ و ۵

باید بدانید که به طور طبیعی PS4 و PS4 Pro با بازی های نسل قبل این کنسول سازگاری ندارند. ولی با بازی های نسل قبل این کنسول سازگاری ندارند. ولی PS5 می تواند بیش از 4 هزار بازی پلی استیشن 4 را اجرا کند. به همین دلیل با داشتن پلی استیشن 5 ، برترین بازی های پلی استیشن 4 را مانند Ghosts of Tsushima، آنچارتد 4، The Last of Us Part II و God of War را از دست نمی دهید. این بازی ها با رزولوشن بالاتر، فریم ریت بهتر و با ثبات تری در PS5 اجرا می‌شوند و دارای وضوح بالاتری نیز خواهند بود.

سرویس های آنلاین پلی استیشن

اشتراک پلی استیشن پلاس (PlayStation Plus) را سونی ارائه می کند که با خرید آن هم می توان به شکل آنلاین بازی هارا تجربه کرد، هم هر ماه 3 بازی رایگان دریافت کنید. همچنین از تخفیف‌های مخصوص مشترکین پلی استیشن پلاس، برای خرید نسخه دیجیتالی بازی‌ها بهره‌مند شوید.از طرفی نیز با این سرویس می‌توانید فیلم‌های پلتفرم‌های مختلف مانند نتفلیکس را نیز پخش کنید.
PlayStation Now نیز یکی دیگر از سرویس های انلاینی است که سونی ارائه می کند. برای دسترسی به بازی های PS4 یا PS3 و حتی PS2می توانید اشتراک این سرویس را فعال نمایید. برخی را می توان دانلود و نصب کرد و بقیه را باید به صورت انلاین بازی کنید.
مجموعه پلی استیشن پلاس، جدیدترین سرویس انلاین سونی است که به دارندگان PS5 اختصاص یافته است. مشترکین PlayStation Plus Collection می توانند به مجموعه ای از نسخه های مختلف و چندین بازی معروف و محبوب PS4 برای دانلود و نصب دسترسی داشته باشند. بازی‌هایی مانند Days Gone، خدای جنگ، بلاد بورن، Fallout 4،The Las of Us و آنچارتد 4 نیز در این مجموعه هستند.

راهنمای خرید ایکس باکس - کالاجور

ایکس باکس

در سال های اخیر مایکروسافت با ارائه ی ایکس باکس، رقیب اصلی پلی استیشن کمپانی سونی محسوب شده و توانسته برای خود مزیت رقابتی های فراوانی فراهم کند. اولین مدل کنسول بازی کمپانی مایکروسافت با نام ایکس باکس وان در سال 2013 همزمان با PS4 وارد بازار شد. همچنین بعد از گذشت 3 سال یعنی در سال 2016 مایکروسافت دست به تغییر زده و ایکس باکس وان اس را به بازار معرفی کرد. Xbox One S مدلی که از Xbox One باریک تر و کمی قدرتمندتر بود.
درنهایت مایکروسافت در رده کنسول های بازی نسل نهم، که در نوامبر سال 2020 بود؛ همزمان با پلی اسنیشن 5 دو مدل جدید از ایکس باکس را به بازار عرضه کرد. این کنسول ها با نام های Xbox Series S و Xbox Series X روانه بازار شدند. شاید این سوال برای شما هم ایجاد شده باشد که تفاوت میان این دو مدل کنسول ایکس باکس در چیست؟
در ابتدا باید بیان کرد که ایکس باکس سری ایکس و ایکس باکس سری اس، هر دو قابلیت های نسل نهم را دارند و قادر به اجرای بازای های این نسل می باشند. قدرت سخت افزاری یکی از تفاوت های مهم و اصلی میان این دو مدل می باشد. کنسول بازی Xbox Series S بازی ها را با کیفیت p1440 و 60 تا 120 فریم در ثانیه پشیبانی کرده و می تواند کیفیت را تا K4 نیز بالا ببرد در حای که ایکس باکس Series X می تواند بازی های را با رزولوشن K4 و 120 فریم در ثانیه تا K8 با 30 فریم در ثانیه را اجرا می کند.

انواع بازی های مرتبط با کنسول ایکس باکس

بازی های ایکس باکس

مایکروسافت به طور کلی دارای 23 استدیو می باشد که بازی های ایکس باکس را تولید می کند. آنها اخیرا استدیو بتسدا و اکتیویژن بلیزارد را نیز به مجموعه خود افزوده اند.
بازی‌های زیادی برای سخت‌افزار کنسول‌های Series X|S بهینه شده‌اند که بسیاری از آن‌ها را می‌توان به صورت هوشمند خریداری کرد. این بدان معنی است که شما با یک بار خرید بازی، می‌توانید بهترین نسخه را برای کنسول خود داشته باشید. مثلا می توان بازی های ایکس باکس وان اس مانند Watch Dogs: Legion یا Assassin’s Creed Valhalla را خریداری کرد و وقتی کنسول شما به Series X|S تغییر کرد، به صورت رایگان بازی ها را ارتقا دهید. همچنین در حال حاضر با انتشار Halo Infinite و عناوین انحصاری دیگری مثل فورزا هورایزن 5 کم کم کتابخانه ایکس باکس نیز در حال تکمیل شدن است.

سازگاری کنسول های بازی ایکس باکس

مثل همیشه وقتی مطلبی درمورد سازگاری کنسول با بازی های نسل گذشته به میان می آید، ایکس باکس برتری خود را اثبات می کند. کنسول‌های نسل نهمی مایکروسافت نیز مثل کنسول‌های پیشین این شرکت می توانند بازی های کنسول های قبلی را اجرا کنند. یعنی برای مثال کنسول وان اس قابلیت اجرای بیش از ۶۰۰ بازی ایکس باکس ۳۶۰ و Xbox را دارد. مدل های ایکس باکس سری ایکس و سری اس می توانند تعداد زیادی از بازی های سازگار با کنسول‌های قدیمی ایکس باکس را اجرا کنند. این بازی‌ها بدون نیاز به کار خاصی روی کنسول به صورت خودکار اجرا شده و همه این ها یعنی کاهش زمان بارگذاری، نرخ فریم ثابت و بالا، رزولوشن بالاتر و افزایش کیفیت در اجرای بازی.

سرویس های آنلاین ایکس باکس

Xbox One S ، Xbox Series S و Xbox Series X، هر سه حالت چند نفره آنلاین را در قالب شبکه و سرویس تحویل رسانه‌های دیجیتال را قالب ایکس باکس لایو گلد ارائه می دهند. همچنین در این کنسول بازی می‌توانید فیلم‌های شرکت‌های متفاوتی مانند نتفلیکس را پخش کنید و Xbox Live نیز ماهیانه، بازی‌های رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
Xbox Game Pass Ultimate و Xbox Game Pass
از مفید ترین سرویس‌های آنلاین ایکس باکس می توان ایکس باکس گیم پس و گیم پس التیمیت را نام برد که از انها در دنیای گیم به عنوان با ارزش ترین سرویس های انلاین یاد میشود. به این دو سرویس لقب نتفلیکس دنیای بازی ها داده شده است. برای فعال سازی این سرویس ها لازم است یک هزینه ماهانه بپردازید تا به صدها بازی از سازندگان متعددی مانند WB Games و Namco و غیره دسترسی داشته باشید.
جدیدا در Xbox Game Pass Ultimate تغییراتی به وجود آمده که کاربران می توانند به بیش از 100 بازی از طریق فضای ابری دسترسی داشته و به وسیله Project xCloud بازی ها را روی تلفن همراه یا تبلت اندرویدی خود تجربه کنند. در ضمن EA Play هم به صورت رایگان در دسترس مشترکین ایکس باکس گیم پس التیمیت، قرار گرفته و کاربر می تواند به بیش از 60 عنوان از بهترین و بزرگترین بازی های عرضه شده توسط EA دسترسی پیدا کند.

نینتندو

نینتندو

هنگامی که از بازارهای خاص کنسول صحبت می کنیم، کمپانی نینتندو از نگاه ها زیاد دور نیست. زیرا این کمپانی سهم وسیعی از بازار کنسول های دستی را در اختیار دارد. اگر شما هم بخواهید کنسول بازی خود را همراه با خودتان جابه جا کرده و هر کجا که خواستید ببرید؛ انتخابی به جز نینتندو سوییچ نخواهید داشت. هنگامی که صحبت از کنسول های قابل حمل می شود، نینتندو هر چیزی که می خواهید را فراهم می کند. تجربه ی بازی های روز در یک دستگاه جمع و جور و دستی را از نینتندو سوییچ بخواهید. Nintendo Switch از طریق حالت «docked» امکان اتصال به تلویزیون را داشته و فقط با جدا کردن کنسول از پایه، به یک کنسول قابل حمل تبدیل می شود.
پر اهمیت ترین تفاوت موجود میان نینتندو سوییچ و مدل اولد، در نمایشگر آن می باشد. مدل اولد، در سال 2021 معرفی ده و از یک نمایشگر اولد بهره می‌برد. این مدل بیشتر از همه مناسب کسانی است که مدام در حال حرکت بوده و می‌خواهند بازی‌های روز را به راحتی تجربه کنند.
نینتندو سوییچ لایت به طور خاص برای جابجایی و حالت دستی طراحی شده و سبک تر و قابل حمل تر از نسخه سوییچ معمولی می باشد. البته این مدل به تلویزیون متصل نمی شود و فقط به صورت مستقل کار می‌کند. قیمت آن نسبت به نینتندو سوییچ پایین تر و ارزان تر است و همینطور کنترل‌های مدل لایت به بدنه دستگاه متصل بوده و قابل جداسازی نیستند.

بازی های مرتبط با کنسول نینتندو

راهنمای خرید کنسول بازی

کنسول نینتندو برای افرادی که می‌خواهند بهترین و جدیدترین عناوین شوتر اول شخص کراس‌پلتفرم را تجربه کنند، انتخاب مناسبی نیست زیرا نینتندو سوییچ و سوییچ لایت بزرگ‌ترین عنوان‌های چند کنسولی را دریافت نمی‌کنند و همینطور بسیاری از عناوین بلاک‌باستر و AAA مهم برای نینتندو سوییچ عرضه نمی‌شوند. ولی این کنسول دارای فهرست قابل توجهی از بازی‌های منحصربه‌فرد و برجسته می باشد. این بازی ها جزء محبوب‌ترین عناوین دنیای گیم در سال های متوالی بوده اند و علاقمندی کاربران زیادی را به خود جذب کرده اند. مانند مجموعه ماریو، Animal Crossing: New Horizons، Super Mario 3D All-Stars و Mansion 3 . همچنین عنوان های محبوب کنسول‌های نینتندو نیز Mario Kart 8 Deluxe، Mario Odyssey، Splatoon 2 و The Legend of Zelda Breath of the Wild هستند.

سازگاری کنسول های بازی نینتندو

متاسفانه در این مورد نینتندو از دیگر شرکت ها جا مانده است. نینتندو سوییچ و سوییچ لایت با بازی های کنسول‌های پیشین نینتندو سازگاری ندارند. اما شما می توانید با خرید اشتراک Nintendo Switch به مجموعه‌ای از بازی‌های NES و SNES که شبیه‌سازی شده‌اند دسترسی داشته و بازی کنید.
سرویس های آنلاین نینتندو
سرویس Nintendo Switch Online یکی از سرویس های اشتراک آنلاین کمپانی نینتندو است که به کاربران اجازه بازی با نینتندو سوییچ به صورت آنلاین را می دهد. این سرویس آنلاین ممکن است به اندازه ایکس باکس لایو گلد یا پلی استیشن پلاس خدمات قوی نداشته باشد؛ اما مجموعه‌ای قوی از عنوان‌های چند نفره محلی در اختیار کاربر قرار می دهد. از طرفی هم این امکان را برای شما فراهم می کند تا با پرداخت هزینه اولیه بتوانید تجربه بازی کردن آنلاین برخی عناوین را داشته و همچنین به بازی‌های نینتندو 8 و سوپر نینتندو نیز دسترسی داشته باشید.

مطالب پایانی ؛ جمع بندی خرید کنسول خانگی

ما در این مقاله تلاش کردیم تا راهنمایی کامل و جامع مرتبط با انتخاب و خرید کنسول های بازی برای شما فراهم کنیم. اینکه کدام کنسول بازی برای شما مناسب تر است، بستگی به بودجه و علاقه شما به بازی ها دارد. در ضمن مزیت ها و معایب گفته شده ممکن است در طول زمان تغییر کنند و همچنین قیمت‌هایی که از کنسول‌ها در این مقاله ذکر شده اند، مربوط به زمان نگارش این مقاله بوده و با توجه به نوسانات بازار اکثر این قیمت‌ها دچار تغییر خواهند شد.
شما طرفدار کدام کنسول بازی هستید؟ به نظر شما چه نکات کلیدی دیگری می تواند برای انتخاب و خرید کنسول های بازی مورد توجه قرار گیرد؟ در پایین صفحه می‌توانید نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

2 دیدگاه در “راهنمای خرید کنسول بازی

  1. آرش رضایی گفت:

    سلام به نظرتون کنسول پی اس 4 هنوز ارزش خرید داره؟

    1. نه به نظر من در حال حاظر انتخاب های شما باید یکی از گزینه های زیر باشه
      استیم دک نینتندو سوییچ اولد ایکس باکس سری ایکس ایکس باکس سری اس پی اس فایو
      به غیر از این در حال حاظر کنسول های دیگه ارزش خرید نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه
علاقه مندی
حساب کاربری من
0 محصول سبد خرید